Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou maminky které se po porodu snaží co nejrychleji dostat figuru do formy a teprve pak začnou sdílet fotky na sociálních sítích. Ale jsou i takové, které se ukážou krátce po narození potomka, ne-li hned. A je jich čím dál víc.

Jejich pomyslnou vedoucí by mohla být manželka Aleca Baldwina Hilaria (40), jež porodila už čtyři děti a proměnu těla vždy pečlivě zaznamenávala. Fotkou bříška po narození posledního syna se pochlubila už druhý den. Fanoušci se mohli přesvědčit, že jóga má na ni po všech stránkách blahodárné účinky.

Dvanáct dní po porodu druhého syna se v plavkách ukázala modelka Candice Swanepoel (35). Většina lidí před ní pomyslně smekla klobouk, ale našli se i tací, kteří její vypouklé bříško zkritizovali. „Pokud mě chcete kritizovat, podívejte se nejdřív na sebe,“ vzkázala trollům.

Měsíc po porodu se zvěčnila i devětatřicetiletá herečka Katherine Heigl. Ta sdílela rovnou tři snímky, na kterých zaznamenala tělesné změny v průběhu několika měsíců, jichž dosáhla po narození syna. Fanouškům svěřila, že shazování kil šlo ztuha.

Raperka Cardi B (31) oslavila konec šestinedělí rovnou nahou fotkou.

Českou zástupkyní v tomto výčtu je Michaela Tomešová (32), která nedávno porodila druhého syna. S fanoušky se pak podělila o fotku, „která ukazuje sílu ženského těla pár hodin po zrození nového života“.

Reklama

Další články

Načítám