Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární rocker Ronnie Wood (71) má dětí jako smetí, jen co je pravda. Nedávno se vydal na oslavu 35. narozenin syna Tyrona. Krásný doprovod mu dělala manželka Sally (40) a na oslavě nechyběla ani jeho bývalá žena a Tyronova matka Jo Wood (63).

Ta se se slavným hudebníkem sice v roce 2008 po 31 letech manželství rozvedla kvůli nevěře, ale i tak spolu prý vycházejí dobře. Wood nyní vychovává spolu se Sally dvojčata Alice a Gracie (2). S divadelní producentkou se Wood seznámil před 14 lety. Vystavoval obrazy v divadle, kde Sally pracovala. Začali randit v roce 2011 a vzali se v prosinci 2012.

Ronnie má celkem šest dětí. Kromě nejmladších dvojčat má také syna Jesseho z prvního manželství se zesnulou modelkou Krissy Findlay, dceru Leah a syna Tyrona s druhou manželkou Jo a zároveň také adoptoval jejího syna Jamieho. A aby toho neměl slavný kytarista málo, je už také šestinásobným dědečkem. Ten se asi opravdu nudit nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám