Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zasáhla ho smutná událost. Hvězda třetí řady show Tvoje tvář má známý hlas Milan Peroutka (34) přišel o milovaného člena rodiny. Oplakává čtyřnohého kamaráda Bojárka. „Chlupáčku náš, díky za veškerou tvou psí lásku, co jsi nám za svůj život dal,“ svěřil se smutně zpěvák.

„Promítám si tu v taxíku všechno od prvního podrbání za uchem a je mi strašný smutno,“ připsal si na sociální síti k fotce s pejskem, který mu dělal několik let radost. Zpěváka před pěti lety opustil navždy jeho otec, bubeník skupiny Olympic Milan Peroutka st. (†49). Jakékoliv loučení s blízkým členem rodiny tak pro Milana není jednoduché.

„Jedu točit zábavný pořad, tak se pokusím na to nemyslet, jen ti chci říct, že fotku s tebou mám stejně už nějakou dobu nad postelí a naproti tvůj obraz od dědy, takže tu se mnou budeš dál. A hlavně v srdci,“ dodal Peroutka, kterého jeho fanoušci okamžitě podpořili řadou milých zpráv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám