Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos měla hodně pestrou dovolenou. Reportérka a moderátorka Primy Lenka Špillarová zvládá vysokohorské túry i středomořská vedra. Zatímco k moři vyvezla své růžové nebo zelené bikiny, na Chopok do výšky 2024 metrů si vzala růžovou košili a svetr.

„Léto mám každoročně rozlítané. V srpnu jsem si ale udělala tři týdny volno. Byla jsem několik dnů u rodičů na Moravě, pak jsem s kamarádkou odjela na Slovensko do Bešeňové, nechyběly ani procházky po Tatrách,“ směje se Lenka, která v horách neměla moc štěstí na počasí, takže navlečená ve svetru z vrcholu Chopoku ve více než dvoutisícové výšce viděla jen mlhu.

U moře už bylo samozřejmě všechno jinak, takže mohla předvést svoje dvoje nové bikiny. „Završila jsem to na dámské jízdě ve Španělsku. Byly jsme tam zrovna v době těch největších veder a já zrovna nejsem slunící a válecí typ, tak jsem trochu trpěla, ale naštěstí jsem holky vytáhla i na výlet, takže to nebylo jen ležení na pláži,“ prozradila.

„Teď už jsem zpátky v Praze, točím reportáže do denního Top Staru a samozřejmě začala nová sezóna Miniduelu, kde mám každý všední den v poledne zajímavého hosta,“ prozradila Lenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám