Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Noah Cyrus (18), jež je dcerou zpěváka, skladatele a herce Billyho Raye Cyruse a sestrou zatím mnohem slavnější Miley Cyrus, nechyběla mezi hosty nedělního předávání hudebních cen MTV. Aby v přívalu populárních hostů nezapadla, pozornost si pojistila zlatým outfitem, složeným z kalhot a podprsenky, a pokérovaným doprovodem.

Na akci Noah dorazila v objetí s jednadvacetiletým raperem Lilem Xanem. Do jaké míry jde o skutečný vztah, je ale otázkou. Mladí zpěváci spolu natočili duet s originálním názvem Live or Die, a tak se nabízí, zda se nejedná o promo k němu. Případně kombinaci obojího. Čas ukáže.

Noah je potomkem Billyho Raye a jeho druhé ženy Tish. Hudební a také hereckou kariéru buduje už od dětských let. Je to u nich v rodině jakousi tradicí. Všichni sourozenci jsou „slavní“. Má jich celkem pět, bratry Traceho (muzikant), Braisona (herec) a Christophera (hudebník a skladatel) a sestry Brandi (herečka) a zmíněnou Miley.

V roce 2017 Noah magazín Time zařadil mezi třicet nejvlivnějších teenagerů.

Reklama

Další články

Načítám