Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno jsme psali o tom, že si luxusní značky do svých kampaní rády vybírají modely a modelky se známými jmény. Mezi jmenovanými byl i Rafferty Law (21), syn herce Judea Lawa, který byl jedním z mužů (kluků) propagujících poslední módu značky Dolce & Gabbana. Pozadu ale nezůstává ani jeho sestra, respektive dcera Iris (17).

Za sebou už má několik kampaní, tou nejprestižnější byla na kosmetiku značky Burberry. Po rodičích, Lawovi a Sadie Frost, podědila stejně jako bratr velmi jemné rysy a na jejím krásném obličeji se tak produkty propagují jedna báseň.

Růžky Iris začíná vystrkovat nejen v byznyse, ale i na sociálních sítích, což jsou v dnešní době spojené nádoby. O pozornost si řekla třeba snímkem z postele, v níž leží (polo)nahá, nebo ještě dříve sexy fotkou se spadenými ramínky od šatů. Jelikož je dcerou svých rodičů a vypadá, jak vypadá, směle bychom si tipli, že o ní ještě dost uslyšíme.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Still asleep

Příspěvek sdílený Iris Law (@lirisaw), Srp 11, 2018 v 10:22 PDT

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám