Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) se vyjádřila ke slovům svého manžela Tomáše Plekance (41), který tvrdí, že jako manželé společně nefungovali už dva roky a na definitivním rozchodu se dohodli společně ještě předtím, než ho oficiálně oznámili na Facebooku.

Vondráčková prý podle Plekance navíc sama přišla s návrhem na rozvod už před rokem. Zpěvačka se však v televizních rozhovorech nechala slyšet, že ji oznámení manžela o rozchodu, které zveřejnil na sociální síti, překvapilo. Teď popírá, že by s Plekancem dva roky nefungovali jako manželé.

„Žili jsme v jedné domácnosti jako manželé až do letošního odjezdu na dovolenou sem do Čech. Překvapila mě ta nutnost sdílet vše na Facebooku a nesouhlasila jsem s tím. Rozvodové papíry jsem podepsala až den po oznámení na Facebooku,“ řekla Super.cz Lucie Vondráčková, která tak popřela vyjádření svého manžela.

Zpěvačka se smířlivě vyjádřila i k novému vztahu Plekance, který přiznal, že chodí s tenistkou Lucií Šafářovou. „Přeju Lucii a Tomášovi hodně štěstí,“ prohlásila smířlivě Vondráčková, která bude i se syny nadále žít v Kanadě.

„Tento rok zůstáváme v Kanadě. Tomáš chtěl, abychom byli v Česku, ale já si přála, aby měli kluci tátu blízko. Budeme bydlet nedaleko našeho bývalého domu, ve kterém zůstává Tomáš. Jsme rodiči dvou úžasných kluků, které oba milujeme,“ dodala bez stopy záště zpěvačka, jež se ještě vrátila k nevydařenému manželství.

„Každé manželství má své propady. Neříkám, že jsme byli celou dobu šťastní, ale žili jsme spolu. Nelituji ani jediného dne z těch osmi prožitých let,“ uzavřela Vondráčková.

Kdo má podle vás pravdu?
Lucie Vondráčková
26,6 %
Tomáš Plekanec
7,9 %
Nevím, nikdo do nich nevidí
65,5 %
Celkem hlasovalo 4104 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám