Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S otcem svého syna se Eva Burešová (30) rozešla už na jaře, přesto se rány ještě zcela nezacelily. A i když herečka tvrdí, že na novou lásku nemá ani pomyšlení, neznamená to, že se kolem ní nemotají pohlední muži.

Na jednoho takového fešáka teď narazila úplnou náhodou na cestě z práce. Šlo o kolegu, který ji v seriálu Modrý kód vydíral. Zahrál si tam totiž vymahače dluhů, který Evu coby sestřičku Petru vůbec nešetřil.

„Být hercem je někdy složité v tom, že můžete dostat zápornou roli (kterou zahrajete výborně), ačkoliv jste ve skutečnosti zlatíčko. To je případ Daniela Margoliuse. Naposledy jsme se viděli, když mě na urgentu vydíral. Dnes jsem se rozhodla jet z práce metrem a dobře jsem udělala. Dali jsme si kafíčko a probrali neprobratelné,“ rozněžnila se herečka na Instagramu.

Co spolu řešili, si už herečka nechala pro sebe. Jedno je však jisté, a to, že čas všechny rány zahojí a je tak jen otázkou času, než se mezi nápadníky najde takový, který by její zlomené srdce opět otevřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám