Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Jennifer Lopez (42) si po celou dobu od rozchodu s manželem Marcem Anthonym (43) držela důstojný postoj a snažila se co nejméně svůj zkrachovalý vztah řešit v médiích. Ačkoli to měla být právě ona, kdo návrh na odloučení vznesl, rozhodně ani Jenn, která má s Anthonym tříletá dvojčata, nenese situaci snadno a nemá srdce z kamene. Během svého vystoupení v Mohegan Sun Aréně v americkém Connecticutu musela dokonce opustit se slzami v očích jeviště.

Zpěvačka odzpívala svůj song 'If You Had My Love' a řekla publiku, že to byla první píseň, kterou napsala o lásce. Emocionálně poněkud rozpolcená Jennifer poté překvapila fanoušky, když se zeptala: „Co je to láska?“ a pokračovala: „Od doby, kdy jsem psala svůj poslední song o lásce, se toho hodně změnilo...“

If You Had My Love vznikla v době, kdy popová diva začínala chodit s rapperem P Diddym, z čehož se nakonec vyvinul téměř tříletý bouřlivý vztah. Poté se provdala za tanečníka Chrise Judda, manželství se však zanedlouho rozpadlo. V roce 2002 oznámila zásnuby s hercem Benem Affleckem, páru se přezdívalo Bennifer. Z jejich svatby nakonec sešlo jen několik hodin před obřadem. Lopez nakonec nevyšlo ani její poslední manželství s Marcem Anthonym, s nímž žila sedm let.

Reklama

Další články

Načítám