Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Raper Rytmus (47) nepřestává provokovat. Někteří jeho fanoušci stále ještě nerozdýchali, že se slovenský drsňák neustále vyznává z citů k moderátorce Jasmině Alagič (34).

Rytmusovy zamilované fotky a komentáře ale nadzvedly ze židle i některé fanoušky jeho expřítelkyně Dary Rolins (51).

„Ten pocit, když už nemusíš nic a našel jsi svůj nejvyšší bod na obloze,“ napsal k jedné zaláskované fotce Rytmus. A hned to za svůj komentář pěkně schytal.

„Ten pocit, když podvědomě víš, že kdybys neměl prachy a makal na benzince, tak tě tahle ani nepozdraví. Ten pocit, když jsi pro Daru složil song a vyznával se. O této slečně jsi vlastně taky složil song, uhodneš který?“ rýpnul si do Rytmuse jeden z českých uživatelů Instagramu.

A Rytmus si samozřejmě nenechal vůbec nic líbit. „Ten pocit, že prachy mám a ona také. Ten pocit, když ses zasekl v minulosti a nepřijmeš nic nového. Ten pocit, když se rozejdeš a do konce života zůstaneš sám a neexistuje, abys začal novu etapu,“ vracel úder Rytmus, který si ovšem neodpustil ještě další jedovatou poznámku směrem k Čechům. „Panebože, některých Čechů je mi líto,“ ulevil si kontroverzní raper, jenž neustále vzbuzuje vášně.

Reklama

Další články

Načítám