Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejich otcové byli členy jedné z nejslavnějších kapel všech dob, Beatles, a ani synům Johna Lennona (a Yoko Ono) a Paula McCartneyho (a Lindy McCartney) se nevyhnula hudební kariéra. Jablko však v jejich případě nepadlo daleko od stromu ani co do podoby, dvaačtyřicetiletý Sean Lennon i o dva roky mladší James McCartney jsou kopiemi svých otců.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Peekaboo...

Příspěvek sdílený Sean Ono Lennon (@sean_ono_lennon), Srp 13, 2018 v 7:52 PDT

Synové Johna Lennona a Paula McCartneyho Sean a James

Není se proto co divit, že jejich společné selfíčko vzbudilo na sociální síti obrovský ohlas. Co do lajků patří k těm nejúspěšnějších na profilu Lennona, který je zveřejnil. Při jaké příležitosti vzniklo, pánové bohužel nepíšou a fanoušky nechávají v napětí, zda třeba nechystají hudební spolupráci. Spojení Lennonovy kapely The Ghost of a Saber Tooth Tiger, která podle internetu spadá mimo jiné do kolonky psychedelického popu, a McCartneyho rockového zaměření by nebylo nezajímavé.

Sean je druhým synem v prosinci 1980 tragicky zesnulého Lennona (v New Yorku jej zastřelil duševně nemocný Mark David Chapman), ze strany otce má staršího bratra Juliena. James je McCartneyho čtvrtým potomkem z celkem pěti, má sestry Heather, Mary, Stellu a nejmladší Beatrici, již má slavný „brouk“ s modelkou Heather Mills.

Reklama

Další články

Načítám