Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) si vedra nezpříjemňuje jako většina jejích kolegů u vody, ale je v pracovním nasazení. Momentálně natáčí seriál Kameňákov a hned poté začíná zkoušet rodinnou show Tři oříšky pro Popelku, kde ztvární roli zlé macechy.

"Letos mi bude 57 let a to je ideální věk na macechu, která chce vdávat dcery. Sama mám jednu dceru vdanou a ještě mě pár svateb mých dětí doufám čeká. Macecha je můj životní sen," říká Žilková.

"Macecha je jako konvalinka. Sladká, milá a jedovatá,” usmívá se herečka. “Jsem v reálném životě pětinásobnou matkou a pětinásobnou macechou. Mrzí mě to, ale při výchově je třeba být někdy přísná a zlá, ale pro dobro dětí. Macecha chce taky dobro, ale jen pro vlastní děti. Její špatnou vlastností je nespravedlnost a necitelnost,” vysvětlila Veronika, která ačkoliv má svých dětí dost, vzala si další do pěstounské péče.

“Mám ráda děti a děkuju osudu za velkou rodinu. Ta nejmladší Kordulka je samozřejmě s námi a ty velké se často vracejí a je s nimi velká legrace,” upřesňuje Žilková.

Když ji nezaměstnává péče o rodinu, je v pracovním procesu. "Během léta natáčím seriál Kameňákov, kde ztvárňuji roli staré panny a učitelky. Scenáristi mi připravili pestré prostředí, takže kromě školní budovy natáčím i v balónu či hraju fotbal,” dodala herečka, která se už těší na zkoušení Popelky. Premiéra je naplánována na 12. říjen v Kongresovém centru Praha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám