Hlavní obsah
Článek

Luxusní značky si v posledních letech zvykly do svých kampaní angažovat modely a modelky, jejichž jména, respektive příjmení nejsou neznámá. Například Louis Vuitton v roce 2016 oslovil syna Willa Smithe Jadena (20), který následně - trochu kontroverzně - propagoval dámskou módu, v jedné z aktuálních kampaní Dolce & Gabbana vedle sebe zase pózují syn Garyho Oldmana Charlie (19), syn Judea Lawa Rafferty (21) či synovec Ralpha Fiennese Hero (21).

V dalších verzích kampaně se objevují také Christian Combs (syn Puffa Daddyho), Kevin Chaplin (vnuk Charlieho Chaplina) či Paris Brosnan (syn Pierce Brosnana).

Také značka Fendi sáhla do řad „potomků slavných“ a minulý týden zveřejnila snímky se sestrami Clarou (22) a Esther (16) McGregorovými, dcerami Ewana McGregora a Eve Mavrakis. Při příležitosti propagace na sociálních sítích starší z nich napsala: „Můžeš být ta mladší, ale vzhlížím k tobě ve víc věcech, než víš. Jsem ohromena tím, kým jsi a kým se stáváš, a nevím, co bych si bez tebe počala. Jsem šťastlivec, že tě můžu vidět vyrůstat a mít tě za rodinu i nejlepší kamarádku“.

Clara a Esther McGregorovy v kampani Fendi

Sestry spolu mají velmi blízký vztah, vzájemně se podporovaly i loni na podzim, kdy jejich rodiče oznámili, že se po 22 letech rozcházejí. Herec slavný z filmu Trainspotting si našel mladší partnerku. Clara své rozhořčení dala najevo sdílením snímku, ze kterého otce odstřihla a jeho přítelkyni nazvala „odpadem“, mladší Esther zase sdílela píseň se slovy „Nevím, jak ti odpustit“. Daily Mail však píše, že si k otci od té doby opět našly cestu.

Reklama

Další články

Načítám