Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Desítku soutěžních párů nadcházející řady StarDance uzavírají herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová (51) a televizním divákům rovněž známý Michal Padevět. Ten v minulé řadě tančil s herečkou Janou Plodkovou, kterou dovedl na třetí příčku.

Z nabídky zasoutěžit si ve standardních i latinskoamerických tancích se oba zaradovali, Daniela dokonce tak, že si málem přivodila zranění. „Když jsem telefonicky dostala nabídku na účinkování ve StarDance, moje reakce byla taková, že jsem vystřelila nohama do vzduchu tak, že jsem se samou radostí kopla kolenem do čela, a okamžitě jsem řekla ano!“ smála se herečka.

Šinkorová bude patřit k soutěžícím, u nichž se předpokládá pohybová zdatnost, coby muzikálová herečka a zpěvačka má průpravu. Tak uvidíme, jak jí to půjde, až místo na divadelní prkna vstoupí na taneční parket.

Ambice soutěžního páru nejsou nijak přehnané. Šinkorová by chtěla postoupit do kola, v němž se tančí rumba, Padevět si chce zatančit paso doble. „Nejsem soutěživá, soutěžím především sama se sebou. Každý tanec, který se naučím, pro mě bude výhrou!“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám