Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z hvězd show Dance Divas, kterou na pražské Křižíkově fontáně pořádal partner zpěváka Pavla Vítka Janis Sidovský v rámci Prague Pride, byla i zpěvačka Dara Rolins (51). Na outfitu si dala záležet, byla tak sexy, že už by mohla vystupovat skoro nahá, jak málo dával její model prostoru pro fantazii.

Na svoji ex se spolu se švagrem a jeho rodinou přišel podívat i její dávný přítel, s nímž chodila skoro před dvaceti lety. Trenýrkový král Petr Vlasák se zpěvačkou zůstali po rozchodu kamarádi a ona jej utěšovala, když se mu už potřetí vrátila rakovina. Momentálně je Petr, jenž je otcem skoro osmileté dcery Sofinky, mezi dvěma chemoterapiemi.

"Vždycky beru pět dní silné léky a pak mám 23 dní pauzu. Klasická chemoterapie podávaná infuzemi na nádory v hlavě nefunguje, takže normálně polykám prášky. Doktor mi při běžné kontrole objevil dva útvary velikosti špendlíkové hlavičky, tak je musíme dostat pryč. V září mě čeká magnetická rezonance, tak uvidíme," řekl Super.cz Petr, jenž je velký bojovník.

První nádor, velký jako pomeranč, mu operovali před deseti lety, před rokem a půl mu našli doktoři další, který mu také vyoperovali. "Musím se držet, už kvůli dceři," uzavřel Petr, který se po koncertu setkal i se svojí expřítelkyní Darou, která mu drží při léčbě palce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám