Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková oznámila rozchod s přítelem Martinem, už se ocitla v náruči jiného. A to zřejmě jejího „ex“ natolik pobouřilo, že teď chce, aby mu vrátila věci, které jí ve vztahu daroval. „Jediné, o co Martinovi šlo, odevzdej auto a Vespu (sprosté a nechutné zlé tituly u oznámení, že mu mám vrátit dárky, které mi dal, opět vynechám)!“ postěžovala si internetová hvězda.

Přestože Nelu takové chování mrzí, smutnit nemusí. Dárky ji teď totiž zahrnuje nový přítel hokejista Lukáš Kozák. A i když nejde o tak hodnotné věci jako je auto nebo skútr, drobnosti věnované z lásky jí dělají velkou radost. „Dnes jsem dostala dárek se slovy pro naše štěstí,“ rozněžnila se kráska u fotky s náramkem.

Před pár dny pro změnu dostala velkou kytici. „My ženy bychom neměly dostávat květiny jen ve chvíli, kdy jste něco provedli a používáte květy jako prostředek k omluvě… My ženy bychom měly dostávat květiny pro radost, z lásky nebo pro potěšení,“ napsala Nela na svůj Instagram.

Reklama

Další články

Načítám