Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Houslistka Markéta Muzikářová, která s hvězdným triem Inflagranti doprovází například Pepu Vojtka nebo Vaška Noida Bártu, je strachy bez sebe. Její syn musí na operaci, čeká ho transplantace kůže.

Před týdnem ho pomocná síla v jídelně polila hrncem vařící polévky. Malý Nicolas utrpěl popáleniny 2. stupně typu B, které jsou hraniční. "To znamená, že se kůže nemusí už obnovit. Teď čekáme, zda se umoudří. Jinak syna čeká transplantace, narkóza a další hospitalizace na asi 3 týdny," popsala před týdnem Markéta.

Bohužel největší obavy se naplnily. "Moc všem děkuji za podporu pro našeho Nicolase. Bohužel stav se nelepší, zítra podstoupí transplantaci. Stále jsem doufala, že se operaci vyhne a nepůjde do narkózy, kdy vždycky podepisujete, že jste si vědomi, že to nemusí skončit dobře...," dodala nešťastná houslistka, která věří, že její syn bude brzy v pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám