Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále dokazuje, že titul nejvíc sexy ženy světa podle magazínu Maxim má zaslouženě. Kate Upton (31) předvedla v nové reklamní kampani pro italskou značku spodního prádla své bujné vnady a útlý pas. A nutno říct, že herečka a modelka se pro tuhle profesi prostě narodila.

Americká kráska, která debutovala v televizním a filmovém průmyslu v roce 2011 je známá například z komedie s Cameron Diaz (51) Jedna za všechny. Modelingu se Kate, která se pyšní bujným poprsím velikosti pět, věnuje již od roku 2008. Na svém dokonalém těle tvrdě pracuje, což je na snímcích rozhodně znát.

Tvrdých tréninků se ale nyní bude muset na nějakou dobu vzdát. Je to jen několik týdnů, co blond kráska oznámila, že čeká svého prvního potomka. Na toho se těší se svým dokonalým manželem Justinem Verlanderem. Pár zatím neprozradil, v kolikátém je Kate měsíci, ani jestli čekají holčičku, nebo chlapečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám