Hlavní obsah
Článek

Kvůli natáčení nového komediálního seriálu Krejzovi si Vanda Hybnerová (55) letos o prázdninách moc volna neužije. Dokonce i na tiskovou konferenci k podzimnímu schématu TV Prima, která bude seriál vysílat, přijela rovnou z placu a přiznala, že už jí pomalu docházejí síly. Ty přitom bude ještě potřebovat! Poslední klapka má totiž padnout až na konci srpna.

„Přijela jsem rovnou z natáčení, kde je nás strašně moc lidí ve velkém horku a tady je taky moc lidí ve velkém horku,“ postěžovala si herečka a dodala: „Je to náročné, protože se toho musí udělat hodně, jdeme do vysílání už za měsíc. Ale myslím, že jsme se tam sešla skvělá parta a za dva a půl měsíce jsme se sehráli natolik, že už fungujeme opravdu jako rodina. Zatím se žádná ponorka nekoná.“

Kvůli vysokému pracovnímu nasazení nemá čas ani na své dcery Josefínu a Antonii. Z nich už ale vyrostly velké slečny, a tak si naštěstí vystačí samy. „Dcerušky už mají každá svého chlapce. Ty si na rozdíl ode mě ty prázdniny užívají,“ svěřila se Super.cz Vanda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám