Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský herec Charlie Sheen (58) si již podle všeho nemůže dovolit platit alimenty na své čtyři děti, které činí v přepočtu více než 1,5 miliónu korun měsíčně. V Hollywoodu je totiž na blacklistu a nikdo s ním nechce spolupracovat.

Bývalá hvězda seriálu Dva a půl chlapa aktuálně platí téměř půl miliónu korun bývalé manželce Denise Richards na dcery Sam (14) a Lolu (13). Přes milión měsíčně pak platí bývalé ženě Brooke Mueller na dvojčata Boba a Maxe (9).

„Nemohu najít stálou práci, jelikož jsem na černé listině zábavního průmyslu,“ stojí podle The Blast v dokumentech, ve kterých Sheen žádá o snížení alimentů. Přitom ještě v roce 2010 byl Sheen nejlépe placenou televizní hvězdou, pobíral neuvěřitelných 39 miliónů korun za jednu epizodu seriálu Dva a půl chlapa. Poté co své finance pečlivě prohýřil, se Sheen však zjevně ocitl ve finanční tísni.

Kromě alimentů dluží Sheen také milióny svým právníkům a na splátkách hypotéky. Zprávy o finančních potížích se objevily jen 6 měsíců poté, co se herec rozhodl prodat svůj dům v Beverly Hills za téměř 200 miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám