Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se ve společnosti objevila Radka Rosická (43). Sympatická hnědovláska, která v roce 2002 získala ještě pod dívčím příjmením Kocurová titul II. vicemiss České republiky, vyrazila na českou premiéru filmu Mission: Impossible - Fallout.

„Film byl úžasný a určitě bych ho doporučila i těm, co nemají příliš v lásce akční filmy. Měl neuvěřitelné tempo a fantastické akční scény, při kterých se mi tajil dech. K tomu skvělá hudba i kamera a vtipné hlášky,” s nadšením ze sebe sypala superlativy po projekci Radka.

Bývalá modelka dorazila do kina Imax bez doprovodu manžela Tomáše Rosického, o to víc se mohla kochat pohledem na Toma Cruise, který ve filmu ztvárnil hlavní roli. „Přiznám se, že mě v první řadě přitáhl Tom Cruise. A nezklamal mě. Byl skvělý a jako herec absolvoval z letícího letadla takzvaný HALO seskok. Na tuhle scénu jsem se těšila. A ohromily mě i jiné scény,” uvedla Radka.

Maminka šestiletého Tomáška byla ráda, že měla večer výjimečně pro sebe. V létě se ale snaží maximálně věnovat dětem, se kterými plánuje spoustu aktivit. „Letos už jsme s rodinou byli u moře a nyní plánujeme ještě výlety po České republice,” říká Radka Rosická.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám