Hlavní obsah
Článek

Jednou z hlavních hvězd nového seriálu České televize s názvem Lynč bude herec Jiří Dvořák. Ten tento poměrně závažný kus představil během tiskové konference České televize, kde bylo prezentováno podzimní vysílací schéma.

„Já se vždy rozhoduji, zda vzít roli, podle kvality scénáře. Tenhle mě zaujal okamžitě. Lynč je seriál, který zpracovává téma rasových předsudků na maloměstě, je i o méně či více fungujících mezilidských vztazích. Jednoduše docela nejednoduchý příběh,“ nechal se slyšet jeden z herců.

Název osmidílného televizního seriálu České televize je poměrně příznačný, protože herec podle svých slov zažívá také takový lynč. Dvořák bude totiž jednou z osobností, která se objeví v další řadě taneční soutěže StarDance.

V našem video rozhovoru se o nové zkušenosti herec nechtěl příliš bavit, v průběhu tiskové konference byl ale o něco sdílnější. „Doufám, že během StarDance žádný lynč nepřijde. Připomněli jste mi, že budu muset jít za chvíli na sál. Myslím tím taneční sál. I když je pravda, že to občas skutečně připomíná vivisekci,” smál se Dvořák.

Jako herec je pochopitelně extrovert, v roli tanečníka je ale spíš plachý. „Trénujeme, ale zatím tam nepouštím ani své kolegy,” uvedl Jiří Dvořák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám