Hlavní obsah
Článek

Letos v létě si Adam Mišík (26) prázdninových radovánek příliš neužije. Zpěvák a herec tráví každý den na tanečním parketu a trénuje na další řadu StarDance.

„Je to pro mě náročné. Denně trénujeme tři hodiny,” nechal se slyšet Adam na premiéře filmu Mission: Impossible - Fallout, kam ho doprovodila jeho partnerka Diana Kratochvílová.

Obrazně řečeno vyměnil Adam boxerské rukavice za taneční boty. Kvůli natáčení třetí řady seriálu První republika totiž zase trénoval box. „Box byl určitě fyzicky náročnější. Tanec je zase komplikovaný na hlavu. Vzhledem k tomu, že mám díky boxu lepší fyzičku, při tanci tolik netrpím,” říká Mišík.

Rytmus zpěvákovi prý nechybí, ale problémy má při tanci s postojem. „Tento styl pohybu jsem nikdy nedělal. Držení těla je pro mě novinka,” říká Adam, pro kterého je jeho taneční partnerka oporou: „Kateřina je moc milá a jde na mě se vším pomalu, takže stíhám.”

Adam s partnerkou Dianou mají možnost vyrážet pouze na krátké výlety a například na dovolenou u moře mohou oba letos zapomenout. „Když nám vyjde pár dní volna, tak možná někam vyrazíme, ale zatím nemám žádné plány. Spíš po konci StarDance vyrazíme s přítelkyní někam do exotiky na měsíc,” krčí rameny Adam Mišík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám