Hlavní obsah
Článek

Sotva potvrdili vztah, už pomýšlí na založení rodiny. Rytmus (47) se po rozchodu s Darou Rolins (51) zamiloval až po uši a nejspíš se snaží dohnat vše, co v uplynulých letech zameškal.

Instagramový profil slovenského rapera je plný moderátorky poslední řady SuperStar. Tolik prostoru jako Jasmina Alagič (34) na něm nedostala snad ani Dara v době, kdy jim to spolu ještě klapalo. Veřejná vyznání lásky působí jako provokace jeho bývalky. A co teprve, když dojde na děti, které jim spolu příroda nedopřála?

„Že budeme mít pěkňoučké děti?“ Napsal Rytmus k fotce, na níž se s Jasminou ksichtí. A aby byl ještě vtipnější, přes hastagy přidal sdělení, že půjde o kombinaci černého prince a balkánské princezny.

I kdyby se Rytmus pokusil jen o vtip, Daru jeho slova určitě nepotěšila. Je ale dost pravděpodobné, že opravdu nastal čas stát se tatínkem. Po dětech vždy toužil a Jasmině by mateřství slušelo.

„Vy dva jste se hledali, až jste se našli. Vy budete mít malého Rytmuse co nevidět,“ napsala k fotce jedna z jeho fanynek.

Reklama

Další články

Načítám