Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Československá Superstar z roku 2015 Emma Drobná (30) nedávno změnila image a nechala si narůst ofinu. Na fotkách ji tak někteří fanoušci skoro nepoznali.

Teď se zpěvačka pro změnu pochlubila snímkem, na kterém je sice s ofinou, ale pozornost především mužů se zaměřuje nikoliv na účes, ale ňadra.

Ta zpěvačce prosvítala pod topíkem, což byl důsledek toho, že si nevzala podprsenku. Emma se nedávno vrátila z Chorvatska a už brzy své půvaby předvede i českým fanouškům.

Sympatická Slovenka se o víkendu představí na hudebním festivalu Ynspirology, který se koná v pražských Žlutých lázních.

Zpěvačka poprvé zazpívá nový song Try, jenž se stal titulní písní očekávaného českého filmu režiséra Karla Janáka Důvěrný nepřítel s Vojtou Dykem v hlavní roli.

„Na české fanoušky už se moc těším, snad se jim písnička bude líbit,“ přála si Emma Drobná. Pohodová sympaťačka patří k interpretům, jimž se podařilo prosadit i po skončení SuperStar. Známá je například její hitovka Words.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám