Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokdo by Terezii Tománkové, kterou diváci znají i pod dívčím příjmením Kašparovská, hádal, že před pár dny oslavila již 40. narozeniny. Moderátorka Velkých zpráv a nedělní Partie na Primě odletěla oslavovat na dovolenou do Španělska, odkud se pochlubila snímky nejen na pláži, ale také v plavkách.

„Ve Španělsku si to moc užívám, jídlo, víno a moře. Mám nohy od písku, vlasy od soli, pihy od slunka,“ svěřila se nám Terezie, která vypadá na fotkách výborně. Letos na jaře přitom prožila hned dva velké zvraty v životě. Nejdříve do ní naboural nepozorný řidič, kvůli čemuž musela být mimo obraz a několik týdnů nosit límec.

Pak se po patnácti letech vrátila ke svému dívčímu příjmení Tománková. „Kašparovská jsem se jmenovala od mé svatby v roce 2003, teď jsem si vzala zpátky svoje dívčí příjmení a znovu se jmenuju jako moji rodiče,“ prozradila Terezie, která na televizi Prima pracuje již od roku 2000.

Reklama

Další články

Načítám