Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na posledním týdnu módy vysoké krejčoviny v Paříži opět zářily v nádherných róbách také české krásky. Pařížský fashion week je období, kdy světová módní špička představuje v Mekce módy svoji kreativní tvorbu.

Módní domy jako Chanel, Givenchy, Jean Paul Gaultier, Fendi či Viktor & Rolf si opět vybraly české modely na prezentaci svých dechberoucích kreací, na kterých početné týmy strávily stovky hodin práce.

Eva Klímková, Daniela Kociánová, Jana Tvrdíková a Magdaléna Havlíčková jsou právě ty hvězdy, které dosáhly na tento pomyslný módní Olymp. „Jsem hrdý na to, že každou sezónu jsou modelky našich agentur nejúspěšnějšími z Čech a Slovenska,” nechal se slyšet ředitel agentur Elite v Praze a Bratislavě Sáša Jány. Naše slavné modelky v čele s Herzigovou, Peštovou a Kurkovou tak mají o nástupkyně postaráno.

Všechny zmíněné krásky mají jedno společné, jejich kariéru odstartoval projekt hledání nových tváří, nejprestižnější modelingová soutěž Schwarzkopf Elite Model Look. Snad budeme mít možnost některé z těchto úspěšných mladých dam vidět osobně a vyzpovídat je na česko-slovenském finále, které se uskuteční za pár týdnů v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám