Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve vedení České Miss zažila nadějný start, soudní tahanice o značku, krizové období, zdravotní komplikace partnera i rozpad vlastního vztahu. Pro mnohé je překvapením, že to Eva Čerešňáková (37) vzdává až nyní.

Její podíl a podíl bývalého snoubence Martina Ditmara ve společnosti Miss Events, jež organizovala poslední dva ročníky České Miss, koupila mezinárodní kosmetická společnost Juliette Armand.

Držitelka titulu Česká vicemiss 2007 se s prodejem svého podílu ve společnosti rozhodla opustit celý projekt. „Mám za sebou velkou a jedinečnou životní zkušenost. S průběžnou změnou majetnické struktury jsem se však rozhodla odejít z projektu Česká Miss a věnovat se vlastnímu podnikání a aktivitám, především moderování v češtině, angličtině i dalších jazycích a také autorské a scénáristické tvorbě,” řekla Eva, která se po dvou letech působení na pozici ředitelky národní soutěže krásy chce věnovat své vlastní kariéře a podnikání.

„Je správný čas posunout se dál a nesmírně se na novou fázi svého života těším. Na odpočinek, cestování i to, že budu mít opět více volného času i čas na moderování různých událostí, jelikož jsem nabídky v posledním roce převážně odmítala. Ráda bych svůj životní příběh posledních dvou let také sepsala,“ řekla Eva Čerešňáková, která o soutěži krásy už vydala jednu knihu, kde svoji cestu za tehdejším snem a titulem Česká Vicemiss 2007 popsala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám