Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlie Kloss (25) patří se svými 185 centimetry k nejvyšším topmodelkám první ligy, dokonce má údajně ty nejdelší nohy ze všech. Ty teď ale nechme stranou a zaměřme se na její levou ruku, na níž se čerstvě blyští diamantový šperk.

Zásnuby s Joshuou Kushnerem Karlie oznámila na sociální síti, kde také později ukázala prsten, který jí partner, „nejlepší přítel a spřízněná duše“, jak jej Kloss nazvala, nasadil. Učinil tak po šestiletém vztahu, dle slov mluvčího páru již před několika týdny.

Mezi prvními gratulanty, jejichž počet Karlie málem zavařil telefon, byla manželka Joshuova bratra Jareda Kushnera a dcera amerického prezidenta Donalda Trumpa a podnikatelky československého původu Ivany Trump Ivanka. S Kloss budou švagrové. „Jsem za vás tak šťastná! Cítím se požehnaná, že tě budu mít za sestru Karlie a těším se na dekády šťastných vzpomínek, které spolu jako rodina vytvoříme,“ napsala Ivanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám