Hlavní obsah
Článek

Další z žen, které propadly možnostem plastické chirurgie, je Britka Aimi Veness (43). Ta už do úprav svého těla investovala téměř tři milióny korun, což není konečná částka. S jídlem roste chuť, jak se říká, a Aimi je v tomto smyslu opravu mlsná.

Za sebou už má klasiku jako botox, zvětšení poprsí, úpravu nosu, vytažení víček, redukci kruhů pod očima, zvětšení rtů, ale i čím dál populárnější lifting zadku. Tento zákrok před šesti týdny podstoupila už podruhé a prý ne naposledy. Její manžel z toho ale dvakrát nadšený není. Jak to vypadá, vidíte na úvodní fotce.

Aimi plastické operace označuje za svého koníčka, jehož cílem je vypadat jako Wonder Woman, která byla její dětskou hrdinkou. K její obsesi později přispěl i seriál Pobřežní hlídka, díky němuž se zamilovala do křivek Pamely Anderson.

„Miluji operace, jsou pro mě něco jako prázdniny, cítím se smutná, když procedura skončí. Je to něco jako koníček. Nebojím se komplikací, život je moc krátký na to přemýšlet, co by se mohlo stát. Zítra mě může přejet autobus nebo můžeme vyhořet,“ říká matka jednadvacetiletého syna Harryho. Její jedinou obavou je, že už by se po dalším zvětšení zadku nemusela vejít na sedačku v letadle. Ale ani to ji nejspíš neodradí.

Kromě sedacích partií se chce budoucnu zaměřit také na facelift, ten si plánuje nadělit k padesátinám, v šedesáti pak chce podstoupit úpravu intimních partií.

Reklama

Další články

Načítám