Hlavní obsah
Článek

Za porotcovským pultíkem v deváté řade oblíbené show StarDance se objeví nová posila. Své místo se totiž po čtyřech úspěšných letech rozhodl opustit Jan Révai (50), který kývnul na nabídku zúčastnit se nováckého pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Jeho flek v populárním tanečním klání, o který musela být v branži opravdu mela, zaujme tanečník a choreograf mezinárodně úspěšného uskupení 420PEOPLE Václav Kuneš (43).

„Jsem strašně nadšený a taky trochu nervózní. Moc se na kolegy porotce těším,“ svěřil se nám tanečník, který je již několik měsíců partnerem moderátorky a tanečnice Kristiny Kloubkové (47).

„Celý život se tancem živím, tancoval můj děda, táta i všichni strejdové. Doufám, že i díky mé účasti ve StarDance se zviditelní současný tanec, jakožto takový,“ uvedl Václav Kuneš, který má bohaté zkušenosti ze zahraničí.

Po absolutoriu na Taneční konzervatoři v roce 1993 se zúčastnil konkurzu a byl angažován v nizozemském Nederlands Dans Theater 2. V Nizozemsku působil jako tanečník a asistent choreografa 18 let a vedle toho vystupoval na scénách v mnoha státech Evropy, v Jižní Americe, Asii a Austrálii. V roce 2007 se svou bývalou kolegyní založil soubor současného tance 420PEOPLE.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám