Hlavní obsah
Článek

Minulý týden se Monice Marešové (49) během okamžiku zcela změnily plány na léto, když si při tréninku na vodních lyžích způsobila komplikovanou zlomeninu nohy. Ve čtvrtek exmanželka Leoše Mareše (47) a matka jeho dětí podstoupila operaci v pražské nemocnici v Motole.

„Operace proběhla dobře, naštěstí je vše v pořádku. Nohu mi museli sdrátovat, protože jsem tam měla zlomeninu nártních kůstek, rozdrcené kloubní pouzdro a poškozené měkké tkáně,” svěřila se Super.cz Monika, kterou dnes propouštějí do domácího ošetřování.

Ještě nějakou dobu potrvá, než bude zcela ve formě. „Teď mě čeká několikatýdenní rekonvalescence. Až se to zahojí, dráty půjdou ven,” upřesnila.

O syny Matěje a Kubíka je prý postaráno a jejich plány na léto její zranění nijak nenarušuje. „Byli s babičkou a dědou na chalupě, teď už jsou doma s druhou babičkou. Dneska přilítá můj brácha, který žije v Anglii, tak s námi bude,” říká Monika a s úsměvem dodává: „O vše jsem se dřív vždy starala já, tak teď se o mě budou starat oni. Už jsou větší a určitě to zvládnou.”

Reklama

Další články

Načítám