Hlavní obsah
Článek

Známá lékárnice, modelka a moderátorka v jednom Jana Doleželová (42) se loni v červnu stala pyšnou maminkou dcerky Veroniky.

A protože její roztomilá holčička oslavila teprve nedávno rok, nechce jí Jana táhnout na dlouhé dovolené až do exotiky. K tomu, aby si odpočinula a nachytala nějaký ten bronz, tak lékárnici bohatě stačí návštěva sousedního Rakouska.

Zde stále půvabná maminka relaxuje s dcerou a stíhá potěšit i všechny fanoušky. Jana se pochlubila hned několika fotkami své výstavní figury v plavkách. Obrázky jsou to skoro jak z katalogu. Na první pohled je vidět, že atraktivní lékárnici mateřství nadmíru prospívá.

„Nechci roční Verunku držet zavřenou v autě na dlouhé cestě k moři uprostřed prázdninové sezony, kdy jsou na cestě kolony, proto jsme zvolili Rakousko,“ řekla Super.cz Doleželová s tím, že cestu do krásné země pod Alpami zvládla Verunka úplně v pohodě.

„Vyjížděli jsme z Brna, takže krátký tříhodinový úsek do naší cílové destinace úspěšně spokojeně prospala,“ chlubila se dáma, jež se před čtrnáctí lety stala českou královnou krásy. A v Miss by ostudu neudělala ani dnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám