Hlavní obsah
Článek

Šlo o první společné profi focení. Partneři a rodiče dcery Stormi Kylie Jenner (26) a raper Travis Scott (26) přijali nabídku magazínu GQ a vznikla série snímků, na nichž hraje prim, jak jinak, postava mladé podnikatelky. A i když je patrný zásah grafiků, jizvu na noze si vyretušovat nenechala - je na ni hrdá, jak řekla v jednom starším rozhovoru. V tom novém uvedla, jak k ní přišla.

Památka na levé noze je výsledkem hry na schovávanou z doby, kdy bylo Jenner asi pět let. „Schovala jsem se za vysokou, uzavřenou bránou. Po dlouhé době, když mě sestra nenašla, jsem musela vyšplhat na jednu z ostrých tyčí, které z brány trčely. Ale uklouzla jsem a tyč si vrazila do nohy. Snažila jsem se odtáhnout, ale roztrhlo mi to celou nohu,“ popsala pro zmíněný magazín.

Jelikož fotila s partnerem, řeč nutně přišla na jejich osobní život.

Seznámili se na festivalu Coachella, hned po něm už Scotta mladá podnikatelka, která má našlápnuto stát se nejmladší miliardářkou, doprovázela na jeho tour. Dcerka Stormi se narodila po 41 týdnech jejich vztahu. Scott prý není nadšený z pozornosti, která je na rodinu jeho partnerky upřená, ale „bere ji“.

Kylie Jenner a Travis Scott na obálce amerického GQ

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám