Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože se extravagantních modelů nebojí, drží se u nás většinou zkrátka. Jiné to ale je, když Eva Holubová (65) vycestuje za hranice a nejlépe na svou milovanou Sicílii. Tam si módu opravdu užívá a ráda si vyrazí jako opravdová dáma.

Naposledy se pořádně vyšmrncla na výlet k významné archeologické lokalitě, známé jako Valle dei Templi. Na tomto místě se v minulosti nacházelo řecké antické město a nyní je zde krásný zachovalý chrám, u kterého si Holubová musela pořídit hned několik snímků.

V dlouhých červených šatech, s kloboukem na hlavě a černým deštníčkem v ruce musela mezi turisty rozhodně budit pozornost. Svůj model nepodcenila ani její kamarádka, která se oblékla do modrobílých barev.

Nutno říct, že přestože má herečka divadelní prázdniny, během kterých se učí nové scénáře, výrazné modely, kterých na jevišti za rok oblékne spousty, si neodpustí ani tady. Rozhodně jí to takhle ale opravdu sekne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám