Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemohla si nechat ujít velký večer své dcery. Monika Štiková (51) vyrazila na křest videoklipu k písni Lies, kterou Charlotte Štiková (27) nazpívala se Sámerem Issou (38). Nebyla by to ale ona, kdyby na sebe opět nestrhla větší pozornost.

Monika sice na akci přišla jako dáma, nastrojená do relativně decentních šatů, střevíčků a s pečlivým účesem, během večera se ale uvolnila a udělala si pohodlí. A kdo stál či seděl v její blízkosti, musel si, ať chtěl, či nechtěl, všimnout, že v horkém počasí se Monika zřejmě chladí odspodu, vypadalo to, že nemá spodní kalhotky, snad jedině miniaturní tělové.

Protože nám sama svěřila, že její aktuální milenec, mladý hokejista, se momentálně nachází v zahraničí kvůli podpisu smlouvy, kvůli tomu, aby na to mohli hned skočit, to tedy určitě nebylo. Také je ovšem možné, že tímto svérázným způsobem propaguje svůj nový pořad, kde mimo jiné velmi otevřeně hovoří o sexu.

Reklama

Další články

Načítám