Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charlotte Štiková (27) se snažila osamostatnit a pronajala si prostory na pražském Smíchově, oficiálně aby tam provozovala pizzerii se speciální bezlepkovou pizzou. Otevřeno měla ale jen pár měsíců. Pro kšeft s "pizzou na hubnutí", jak ji s mámou Monikou označovaly, nebyla asi macatá blondýnka tou nejlepší reklamou.

Momentálně zeje provozovna prázdnotou a pronajímatelé se s Charlotte dohadují o výpovědi a penězích. Podle majitelů je sice Charlotte v červnu informovala, že nemá dál zájem nebytové prostory provozovat jako pizzerii, ale neuhradila dlužné nájemné, nereagovala na maily, rušila domluvené schůzky pro podpis dohody o ukončení nájmu a nevyzvedávala si doporučené zásilky.

"Nezbylo nám proto nic jiného, než odstoupit od smlouvy o nájmu. Odstoupení od smlouvy vám bylo řádně doručeno 10. července 2018. K předání prostor jste se včera nedostavila. Proto jsme byli nuceni v souladu se smlouvou o nájmu si tyto prostory převzít bez vaší účasti, avšak za účasti svědků," uvádějí majitelé Eva Jašová a Milan Jaša v dopise, jenž je vyvěšen i na samotné bývalé pizzerii.

Když jsme kontaktovali Charlotte a její matku Moniku Štikovou, potvrdily nám, že s pizzerií už nic společného mít nechtějí. Kšeft nevyšel, zákazníci se nehrnuli. K tomu, že by něco dlužily na nájmu, se nehlásí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám