Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco ve své nejslavnější filmové roli agenta 007 Jamese Bonda střídá jednu ženu za druhou, ve skutečnosti je to vztahový „držák“. S manželkou Keely Shaye Smith (54) je Pierce Brosnan (65) přes 17 roků, mají spolu dva dospělé syny, a když si spolu vyrazí, působí jako čerstvě zamilovaní.

Některé páry si před fotografy rády hrají na lásku, do objektivů vrhají úsměvy, ale když světla zhasnou, zamilovanost je pryč. To Brosnan a jeho žena nemusejí nic předstírat.

Vypovídají o tom snímky, na kterých jsou zachyceni v objetí, aniž tuší, že jsou foceni. Ty z festivalu British Summer Time v londýnském Hyde Parku nevyjímaje, až později si fotografa všimli. Manželé si vychutnali koncert Paula Simona. Takového Bonda by doma chtěla mít každá, co říkáte, dámy?

Mladší syn Dylan (21), který zde byl také, rodičům diskrétně nechal soukromí a poodstoupil o několik kroků, aby je nerušil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám