Hlavní obsah
Článek

Potkat herce Hugha Granta (63) ve společnosti, a navíc s manželkou Annou Eberstein, je spíš vzácností. Událostí, kterou si pár nenechal ujít, i za cenu fotografů za zády, bylo mužské finále Wimbledonu.

Možná herec spoléhal na to, že tribuna bude zaplněná dalšími hvězdnými hosty a jeho s manželkou si tak nikdo nevšimne. V tom prvním se nemýlil, mezi diváky sedělo mnoho jeho hereckých kolegů a kolegyň a nechyběli ani zástupci šlechty včetně té nejvyšší, vévoda a vévodkyně z Cambridge, hvězda filmů Notting Hill, Deník Bridget Jonesové nebo Láska nebeská ale fotografům přesto neunikla.

Tak je Grant alespoň ignoroval, v čemž mu zdatně sekundovala i jeho žena. Té to mimochodem slušelo v černých minišatech, které poukázaly na její rovné štíhlé nohy.

Devětatřicetiletou Švédku si Grant vzal letos v květnu po šestileté známosti. „Je to hezké, nebudu předstírat, že není. Měl jsem to udělat už dřív. Jsem klikař. Mám skvělou ženu. Miluju ji,“ řekl v Today show na NBC v jednom z mála rozhovorů, v němž se dotkl soukromí. Manželé spolu mají tři děti, další dva potomky má herec z předchozího vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám