Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé spolu na veřejnosti bez svých urozených manželů. Vévodkyně Kate (42) a Meghan (42) vyrazily na Wimbledon a skvěle se u toho bavily.

V sobotu byl na programu semifinálový zápas mezi Novakem Djokovičem a Rafaelem Nadalem (dopadl ve prospěch Djokoviče) a také boj o titul mezi Serenou Williams a Angelique Kerber. Komu fandila Meghan, je jasné, americká tenistka je její blízkou přítelkyní a nechyběla ani na květnové svatbě vévodkyně a prince Harryho. Královská podpora však Sereně nepomohla, vítězkou se stala Němka Kerber.

Kate i Meghan byly v dobrém rozmaru. Pečlivě sledovaly zápas a mezitím si špitaly a smály se u toho. Zatímco Kate do královské lóže usedla v letních šatech, Meghan zvolila bílé kalhoty s širokými nohavicemi a bílo-modrou proužkovanou košili s rozhalenkou. Ještě předtím, než usedly na tribunu, se setkaly s mladými tenisty a krátce si všichni popovídali.

Zápas žen přišla zhlédnout také herečka Emma Watson, v publiku zasedla také tenistka Martina Navrátilová, která seděla v řadě hned za královskými hosty.

Reklama

Další články

Načítám