Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní pěvkyně Dagmar Pecková v roli modelky. Tak to by čekal málokdo. Ona si ale předvádění užila ve velkém stylu. Poslední roky si drží stále štíhlou postavu, tak není důvod ji pořádně neukázat.

Pecková předváděla modely módní návrhářky Ivany Follové, která jí navrhuje většinu modelů. Včetně šatů, ve kterých se vdávala. A právě k nim má stále největší vztah. Možná proto, že její manželství stále trvá a přinesly jí štěstí. "Jsou osmnáct let staré a byly použity jen jedinkrát, a to když jsem se osmého července v roce 2000 vdávala. A k nim patří i klobouček, kterému říkám Xaverov, protože jsou na něm použita péra z kohoutů," prozradila Pecková.

Za dobu, co se znají, jí vytvořila na třicet koncertních rób. "Těch šatů vzniklo za dobu našeho přátelství víc, možná k padesátce, tohle je výběr, a to číslo určitě nebude konečné. Koneckonců je tu jeden návrh, vlastně skica šatů, které teprve vzniknou, Dáša se v nich představí na přelomu roku na Plesu v opeře," dodala návrhářka Follová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám