Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéru snímku Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená vyrazila Zdeňka Žádníková-Volencová v početné sestavě, doprovázely ji tři její děti. A přestože se jednalo o animovanou pohádku, byla součástí skupiny i nejstarší dcera Andrea, které je už patnáct let a vypadá spíš jako hereččina mladší sestra. Kromě ní nechyběla ani sedmiletá Zuzanka a pětiletý Jirka. Doma zůstala druhorozená Jana.

„Premiéru jsme si užili všichni, jen jsem pak děti musela zklidnit, večer si hrály na příšery do jedenácti do večera,” svěřila se nám herečka Dejvického divadla, která na sebe asi nejvíce upozornila v seriálech Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy.

Jelikož se děj filmu točí okolo dovolené, dotkl se náš rozhovor i tohoto tématu. „Na dovolenou letíme na Kanárské ostrovy. Kamarád tam koupil dům, tak uvidíme, co mu z něj po našem pobytu zbude,” smála se Zdeňka Žádníková-Volencová.

Reklama

Další články

Načítám