Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době o sobě dal slyšet Radek Banga. Člen kapely Gipsy.cz a romský aktivista na oslavy značky Harley-Davidson na pražském Výstavišti dorazil se svou půvabnou manželkou Veronikou. Oba si odpoledne užívali a bylo vidět, že šest let po svatbě jsou stále zamilovaní jako školáci.

Pro bývalého účastníka taneční soutěže StarDance byla návštěva velké akce příjemným zpestřením, které ho vyvedlo z prázdninové letargie. Zpěvák totiž celé prázdniny hodlá odpočívat na své zahradě a rozjímat nad životem. „Život mě tak nějak donutil se zastavit a zamyslet se nad svojí existencí. Konečně budu odpočívat, hrozně se na to těším. Ale ještě bych chtěl dokončit sólové album, které slibuji už čtyři roky. Cítím, že letos je potřeba to dodělat,“ doplnil Banga.

Banga sice není nadšeným vyznavačem motorek, a tak si spíš než nablýskané stroje užíval u stánků s jídlem. „Já mám z motorek hrozný respekt a vlastně se jich i dost bojím. Hodně kamarádů se na nich zabilo, ale tady v Hard Rock Cafe zóně jsem měl poprvé možnost si sednout na Harleye a bylo to hrozně příjemný. Ale stejně si tady víc užívám tu gastronomii. Miluju americké jídlo, burgery, žebírka a tak. Na tomhle jídle fakt ujíždím. Přes léto doma stále grilujeme steaky, burgery, křidýlka a pořádáme barbecue pro přátele,“ prozradil Radek Banga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám