Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Švanterová (31), Lea Šteflíčková (25) a Karolína Mališová (27) strávily jeden víkend na karlovarském festivalu, a když jsme se s nimi sešli na kávě, byli jsme zvědaví, kolik si toho s sebou zabalily. V jejich případě rozhodně nešlo jen o příruční tašku nebo batoh, což stačí obyvatelům stanového městečka.

Nikol i Karolína už ve Varech byly, takže věděly, že počasí se tady střídá jako nikde jinde v republice, tudíž si musíte zabalit letní šaty, ale pro jistotu i péřovku, gumáky a deštník. Jediná Lea byla coby nová Česká Miss na festivalu nováčkem, tak si ještě nevěděla úplně rady, co bude potřebovat. "Předpokládala jsem, že bude spíš zima, tak jsem si vzala hlavně teplejší oblečení," svěřila. Slunce ovšem stále svítilo, takže přes den se zapotila. Zima byla o prvním víkendu až večer, to všichni na venkovních akcích drkotali zuby.

A kolik si toho holky sbalily? "Já měla hodně akcí, kde byla potřeba velká večerní, takže jsem měla dva velké vaky, dvě papírové tašky a jeden velký kufr. Použila jsem asi jen třetinu věcí, ale chtěla jsem být připravená úplně na všechno," vypočítala Nikol. Skromnější byla Lea jen s malým cestovním kufříkem a dvěma róbami. "Já balila týden a přemýšlela, co všechno vzít s sebou. Mám jeden vak na šaty a jeden velký kufr. A stačilo to," dokončili jsme výslech u Karolíny.

Reklama

Další články

Načítám