Hlavní obsah
Článek

Mnohé slavnější kolegyně na karlovarském festivalu trumfla. Seriálová zdravotní sestra, kterou známe z Ordinace v růžové zahradě, Ha Thanh Špetlíková představila hned tři filmy, na nichž se podílela. A to nejen herecky.

My jsme si s ní povídali po tiskové konferenci k filmu Úsměvy smutných mužů. "Tam mám ale jenom malou roli feťačky. A byla jsem potěšená, že to bylo poprvé, kdy si mě režisér nevybral kvůli mému etnickému původu. Nicméně vlastně nevím, proč si mě vybral zrovna na feťačku," smála se Ha Thanh.

Ve filmu Miss Hanoi, který se Varech také prezentoval, už hraje hlavní roli. "Ale ne žádnou Miss Hanoi, jak si mnoho lidí může myslet. Hraju policistku. Jde o kriminálku s velkým přesahem. A mimo jiné mě těší, že bude uvedena s vietnamskými titulky, takže si i moji rodiče budou moci po tolika letech zajít do kina, a budou všemu rozumět," svěřila.

Třetím počinem exotické krásky je pak její podíl na návrhu kostýmů pro film Mars, který měl na festivalu premiéru. "Já tedy nenavrhovala skafandry, na to byli jiní, ale zbytek kostýmů," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám