Hlavní obsah
Článek

To, že se rozhodla připodobnit panence Barbie nemá tak úplně ze své hlavy. Půvabnou blondýnku, která se mění v plastickou bytost, k tomu vede její dvakrát starší přítel. Gabriel Jiráčkovou (24) sbalil architekt Maxmilián Semela, když jí bylo pouhých patnáct. „Je to můj umělecký projekt,“ šokoval nás.

„Jsme spolu tři roky. Když jsem ji poznal, bylo jí patnáct. Ale už tehdy byla od přírody dost vybavená. Ta vizuální změna tady samozřejmě je, ale ne tak radikální a razantní, jak se předpokládá. Tedy přiznám se, že jsme si myslel, že jí je tak pětadvacet, když jsme se seznámili, takže její věk byl pro mě hodně velké překvapení,“ řekl nám Maxmilián, jemuž je pětatřicet.

A jak to tedy s koníčkem Gabriel, která navštěvuje kliniky plastické chirurgie a nechává se přeměňovat, je? „Jsem architekt, takže jsem z části i autorem jejího designu, jsem architektem jejího těla,“ přiznal nám. Právě i nápad, že po zvětšení vnad na číslo osm bude blondýnka pokračovat v operacích a nechá si zúžit pas a „vycpat“ zadeček je z jeho hlavy.

„Mám rád geometrii a symetrii. Každá věc, má-li být umělecká, musí vykazovat známky umění. A umění má být do jisté míry provokativní, takže provokujeme,“ uzavřel Maxmilián, který sám do sebe ovšem řezat, cpát silikon ani píchat botox a kyselinu hyaluronovou nenechal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám