Hlavní obsah
Článek

Přesně před rokem se na karlovarském festivalu, kam spolu dorazili, provalil jejich vztah. Přítel modelky Nikol Švantnerové (31), fotbalista Patrik Dressler, je velký romantik, takže sem za ní dorazil i letos, i když jen na otočku.

"Dá se trochu říct, že tady slavíme první výročí. I když tenkrát jsme ještě mlžili, že jsme jenom kamarádi, a přitom už jsme spolu chvilku byli. Ale vracíme se na místo činu," svěřila nám Nikol. To opravdové výročí prý už oslavili v Rakousku, kam spolu vyrazili na romantický víkend.

Patrik je totiž velký romantik, pamatuje si všechna důležitá data v jejich vztahu a pochopitelně i Nikoliny narozeniny. "Jsem pozorný a všechny podstatné věci si pamatuju. Pro mě jsou to důležité věci, které by měl člověk vědět," míní. "On je opravdu romantik. To spíš zapomenu já," přiznala Nikol.

Zbytek léta spolu moc nepobudou. "Já budu trávit čas na hřišti. I když pár dní volna se najde. A Nikča asi vyrazí na dovolenou s kamarádkami," řekl nám Patrik. "Ale umíme si to udělat hezké, i když je jenom málo času. Takže když bude volno, tak ho využijeme na sto procent," uzavřela Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám