Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plus-size modelka Ashley Graham (36) je propagátorkou výrazných ženských tvarů a ty svoje se rozhodně nebojí ukázat. Tentokrát je vystavila na večírku Vogue v Paříži v černých šatech s krajkovou vlečkou, která odhalovala celé modelčino pozadí. Díky bohu si pod krajku vzala kalhotky.

Šaty, které kromě průsvitné sukně měly i pořádný výstřih, boubelaté modelce velmi slušely. Tvář značky Sports Illustrated se nedávno svěřila Harper´s Bazaar, že začátky její modelingové kariéry nebyly vůbec jednoduché.

„Když jsem se odstěhovala do New Yorku, brala jsem drogy, měla sex se špatnými muži, jedla nezdravé jídlo, necvičila a celkově se o sebe vůbec nestarala. Nabrala jsem 12 kilo a agenti mi říkali, že moje kariéra je u konce,“ svěřila se Graham.

Kariéra jí ale neskončila a dnes je jednou z nejlépe placených modelek. Své kypré tvary a celulitidu také hojně vystavuje na odiv v plavkách, když však dojde na oficiální snímky, má na nich modelka kůži hladkou a dokonalou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám