Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Splněný sen. Tím se může chlubit Česká Miss 2011 Jitka Nováčková (31). Spolu s dalšími modelkami a VIP hosty se totiž zúčastnila tajné párty legendární skupiny Rolling Stones. Rocková skupina přiletěla do Prahy soukromým Boeingem 767 a hned v pondělí si její členové mohli užít soukromý večírek s českými kráskami.

Přestože Nováčková a její kamarádky měly přísný zákaz cokoli na party fotit či natáčet, stejně to nevydržely a pochlubily se alespoň snímky před příchodem na večírek a páskami, které dostaly na ruku. „Aneb když ti napíše Olga Plojhar, sejdete se i se Simonou Šimkovou a dalšíma krasavicema a skončíte na soukromým večírku Rolling Stones, takže selfíčko zevnitř nebylo, ale pocity zůstávaj,“ připsala si Nováčková na sociální síť.

Na VIP akci nechyběla již zmíněná Olga Plojhar Bursíková, dcera bývalého ministra a expředsedy Strany zelených Martina Bursíka, ale také modelky Denisa Terzijská Kršková, Marie Bartošová nebo Monika Podaná, které jsou velmi úspěšné zejména v zahraničí. Šestici krásných Češek uzavřela finalistka České Miss 2014 Simona Šimková.

Před dnešním koncertem na letišti v Letňanech si ale legendární skupina vyrazila na vyhlídkovou jízdu Prahou. V úterý měli totiž naplánovaný výlet po Vltavě. Zatímco děvčata se společnou fotografií se skupinou nepochlubila, kapitán výletní lodi na zákaz cokoli zveřejňovat nedbal, a  pochlubil se snímkem s Keithem Richardsem a Ronem Woodem.

Keith Richards a Ron Wood na vyhlídkové jízdě Prahou

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám