Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhé nohy, štíhlý pas a neodolatelný úsměv. Modelka Veronika Kašáková (34) zabalila kufry a vyrazila za exotikou. Se svým přítelem Milanem si pohledná blondýnka užívá v jihovýchodní Asii, kde dráždí svými přednostmi.

„Zdravíme ze surfařského ostrova Siargao z Filipín. Jeli jsme si odpočinout, v Čechách to nějak neumíme,“ svěřila se modelka a finalistka České Miss 2014, která je známá mimo jiné tím, že své dětství prožila v dětském domově. Se svou nadací, která podporuje děti se stejným osudem, má přes rok spoustu práce, a tak si naordinovala pořádný relax.

Kašáková si udržuje stále skvělou figuru a je si toho dobře vědoma. Pózování před fotoaparátem jí tudíž nedělá žádné potíže, a i během dovolené zvládne nafotit sexy snímky v bikinách, které u jejích fanoušků sklidily vlnu pozitivních ohlasů. Nutno říct, že její dokonalou figuru a krásný úsměv lze jen závidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám